Ламинат Оак Амено Ат 10mm- Kaindl

890.00ден

Ламинат Оак Амено АТ
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 10мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 37846
Гаранција – 30 години

Категорија: