Ламинат Оак Авалон 8мм – Kaindl

550.00ден

Ламинат Оак Авалон средно сив декор идеален за домови и комерцијални објекти.
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 8мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 34352
Гаранција – 30 години

Категорија: