Ламинат Аш Риволи АТ 7мм – Kaindl

550.00ден

Ламинат Аш Риволи АТ.
Потекло – Kaindl Австија
Дебелина – 7мм
Цената е за м2 и се вклучени подлога и лајсни.
Код 37232
Гаранција – 30 години

Категорија: