Косилка за трева MP-LM23 – 1400W/MaxPuls

5,800.00ден 3,750.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1400W
Дијаметар на сечило: 340mm
Висина на сечење: 25/35/45/55/65mm
Капацитет на корпа: 35l
Тежина: 12.09kg
Заштита: IPX4
Вибрации: 30m/s2

Категорија: