Косилка за трева MP-LM019 – 1000W / MaxPuls

3,990.00ден 2,992.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 1000W
Вртежи: 3.450/min
Дијаметар на косење: 320mm
Висина на сечило: 25/40/55mm
Капацитет на корпа: 35l
Индукциски мотор

Категорија: