Клин за нивелирање 100/1- CLAMP

300.00ден

Клин за нивелирање на плочки -Clamp Tiles Leveling System
Паковање – 100 парчиња
Изработени од PPU
Потрошувачка 60цм х 60цм = 11 пар/ м2