Кабел-кутија 10m – 3G1,5 | Commel

890.00ден

АРТ. 0890
• Кабел: H05VV-F 3G1
• Должина на кабелот: 10 м
• Боја на кабел: бела
• приклучници: 4 x 230 V ~ / 16 A
• Приклучок: 230 V ~ / 16 A
• Степен на заштита: IP20
• ЕАН: 3859889306812
• Вграден термопрекинувач

Категорија: