Кабелска макара на ПВЦ добош 50m – 3G1,5 | Commel

3,600.00ден 3,240.00ден

АРТ. 0957
• Кабел: H05VV-F 3G1,5
• Должина на кабелот: 50 м
• Боја на кабел: Црна
• приклучници: 4 x 230 V ~ / 16 A
• Приклучок: 230 V ~ / 16 A
• Дијаметар на ролна: 280 mm
• Степен на заштита: IP20
• Вградена заштита од преоптоварување – термички прекинувач
• ЕАН: 3859888558922

Категорија: