Емајл боја 3во1 за дрво и метал 0.75л/Кромакс

250.00ден

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ

3=1 боја создадена од специфичниот сооднос на мрсна и нитро боја со додавање на одлични антикорозивни пигменти и за надворешна употреба и за внатрешно обработка на метали. Со маслената боја се зема цврстина еластичност и отпор, додека nitro бои на сушење брзина. Со усогласување на карактеристиките 3=1 на самиот врв на облогата за метал и од квалитетот на облогата и од леснотијата на користење. Тој е исклучително погоден за метални површини во тешки услови на експлоатација.

Употреба:

Одличен е во системот за површинско складирање на метални производи, метален репродуктивен материјал, земјоделски машини и алати за метални производи, метална дограма и особено метални конструкции.

Начин на примена:Пред примена, неопходно е добро да се разложи и да се исчисти металната површина со Антикорозин Хемко производ. Се нанесува со шприц или ролери и четка. Тоа е оценет со растворувач за брзо сушење бои кои се движат од 10 до 20% кога се брусени и ролери и до 30% кога може да се нанесе во два тенки слоја. Може да се нанесе влажно на влажно, што значи дека не треба да се исуши првиот слој на обложување за да се примени другиот. Осигурајте се дека се меша и разредува производот за време на употребата.

Рок на траење:36 месеци
Пакување:0,75l

Потрошувачка:6-8m /1l

Категорија: