Емајл боја за дрво и метал 0.75л/ Кромакс

160.00ден

Универзален емајл за заштита и декорирање на дрво и метални предмети во внатрешноста и надворешноста. Има висок сјај, добра покриеност, лесно се применува и одлично се дифундира. Се препорачува како завршен слој во овој систем за заштита и декорирање. Карактеристики и употреба: За заштита и декорација на дрво, може да се нанесува поединечно или во систем со некои основни премази (Основно дрво за масло за дрво, заштита од фенер дрво). За нанесување со четка, валјак или спреј, треба да се разреди со 5-10% растворувач за масло.

Пакување:0.20l, 0.75l и 5l
Површина за покривање:Во зависност од апликацијата и видот на подлогата 7-9 m2 / l во еден слој.
Сушење:Применувањето на следниот слој или обложување е предложено по 24 часа или, влажно на влажно по 5-6 часа.
Категорија: