Електричен тример Bosch EasyGrassCut 23

2,095.00ден

Јачина на мотор: 280 W
Пречник на сечење: 23 cm
Брзина на сечење: 12.500 min-1
Струна: 1.6 mm x 4 m
Тежина: 1,9 kg
Напон: 230 V
Ниво на звучен притисок: 76 dB(A)
Ниво на звучна јачина: 90 dB(A)
Гаранција: 3 години

Категорија: