Електричен тример Bosch ART 24

3,652.00ден

Јачина на мотор: 400W
Пречник на сечење: 24 cm
Подесување на висина: 80 – 115 cm
Брзина на сечење: 12.000 min-1
Струна: 1.6 mm x 6 m
Тежина: 2,6 kg
X Okomito sečenje ivica 90°
Ниво на звучен притисок: 74 dB(A)
Ниво на звучна јачина: 94 dB(A
) Гаранција: 3 години

Категорија: