Детектор на движење – 360°, 6m – бел

450.00ден

АРТ. 311-101
• Боја: бела
• Агол на откривање: 360 °
• Опсег на откривање: 6 m
• номинален товар: 1200 W
• Степен на заштита: IP20
• Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
• ЕАН: 3858883835236

Категорија: