Детектор на движење – 180°, 12m – бел

500.00ден

АРТ. 310-101
• Боја: бела
• Агол на откривање: 180 °
• Опсег на откривање: 12 m
• номинален товар: 1200 W
• Степен на заштита: IP44
• Номинален напон: 220-240 V ~ 50 Hz
• ЕАН: 3858883835212

Категорија: