Глетарица челична нерѓосувачка Кубала 130x270mm,10×10

250.00ден

Ергономска, обликувана рачка изработена од буково дрво, не’рѓосувачки, отпорен челик: 0,7мм за дистрибуција на лепливи малтери.

Каталошки број 2615

Категорија: