Ваљак ниво маса 85*460 – Кубала

810.00ден

Вентилационен валјак
пластично PE – полиетилен
дијаметар на ролери 85мм, висина на игла 20мм
метална рачка со место за телескопски стап
за дистрибуција и проветрување на само-прилагодливи израмнувања, среднослојни
Код 1695

Категорија: