Ваљак за епоксид 230mm- Кубала

520.00ден

валјак за епоксид
Пластично PE – полиетилен.
Дијаметар на ролери 75мм, висина на игла 17мм.
Метална рачка, пластичен зафат со место за телескопски стап.
За дистрибуција и проветрување на само-прилагодливи нивоа, фино и среднослојни, вклучително и епоксидни израмнувања.
Код 1618

Категорија: