Брусалица MP-AG11 1100W / MaxPuls

2,730.00ден

Напон: 230V~50Hz
Моќност: 1100W
Вртежи: 3000~11000r/min
Големина на диск: 125mm
Потенциометар
Каталошки број: 8547
Гаранција: 6 месеци

Категорија: