Брусалица Bosch PWS 750-115

4,100.00ден

Моќност – 750 W
Број на обртаи – 12.000 мин-1
Тежина – 1.8 kg
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број: 0 603 3A2 420

Категорија: