Брусалица Bosch PWS 700-115

4,000.00ден

Моќност – 700 W
Број на обртаи – 11.000 мин-1
Тежина – 1.7 kg
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број: 0 603 3A2 020

Категорија: