Брусалица Bosch GWS 22-230 H

9,302.00ден

Моќност – 2.200W
Вртежи – 6.500 min-1
Пречник Ф – 230
Тежина – 5,2 кг.
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број 0 601 882 L03

Категорија: