Бормашина Bosch 701W – вибрациона GSB 1600 RE

7,390.00ден

Моќност – 701W
Вртежи – 0-3.000 о/min
Футер мин/макс – 1,5 – 13 mm
Тежина – 1,9 кг.
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број 0 601 218 121

Категорија: