Бормашина Bosch 600W – вибрациона GSB 13 RE

5,250.00ден

Моќност – 600W
Вртежи – 0-2.800 о/min
Футер мин/макс – 1,5 – 13 mm
Тежина – 1,8 кг.
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број 0 601 217 100

Категорија: