Батериска штрафилица 20V MP-CDL025 2 батерии/MaxPuls

5,600.00ден

Брзина:0-400/ 0-1400/min
Футер:10mm
Номинален напон:20V
Максимален вртежен момент:35nm
Полнач: >>Прим:220-240V 46W >>Сек:12.6V 2.5A
Батерија:2xLi-ion 2000mAh

Категорија: