Бандаж трака 90м – Кнауф

210.00ден

Самолпеплива бандаж трака со ширина 5цм. Се поставува на сите споеви на две гипс плочи. Спречува појава на пукнатини. После поставување се премачкува со Фугенфилер. Може да се користи и за санирање на ѕидни површини.