Алуминиумска лајсна со мрежа 2.5м

54.00ден

Материјал: перфориран алуминиум со стаклена мрежа отпорна на алкалии
Примена: појачување на аглите и оформување ќошеви, ја зголемува механичката сила
Тип:  10+10 cm со мрежа