Прикажувам 1–12 од 16 резултати

Продажба!

Косилки и тримери

Електричен тример Bosch ART 24

4,150.00ден 3,652.00ден
Продажба!
2,380.00ден 2,095.00ден
Продажба!

Косилки и тримери

Косилка Bosch ARM 32 1200W

6,000.00ден 5,280.00ден

Косилки и тримери

Косилка за трева DLM1400E/Daewoo

5,540.00ден

Косилки и тримери

Косилка за трева DLM1700E/Daewoo

8,340.00ден
Продажба!
3,990.00ден 2,992.00ден
4,760.00ден
Продажба!
5,800.00ден 3,750.00ден
Продажба!

Косилки и тримери

Тример Bosch ART 27

4,640.00ден 4,083.00ден
Продажба!

Косилки и тримери

Тример Bosch EasyGrassCut 26

2,770.00ден 2,438.00ден

Косилки и тримери

Тример DAGT350E/Daewoo

2,100.00ден

Косилки и тримери

Тример на бензин / Denzel

7,980.00ден