ФАСАДА

Инвестирајте паметно – направете го Вашиот дом енергетски ефикасен со најдобриот сертифициран систем на ТРАКОН.
Со тоа ќе обезбедите топлина во зима, свежина во лето и комфорно живеење во Вашиот дом.

-Уникатна разновидност на површини
-Нијансирање во повеќе од 30.000 нијанси
-Заштеда на гориво и енергија до 60%
-Сертифициран систем
-Извонредна издржливост на влага и тешки временски услови

Инвестицијата се враќа од 3-5 години во зависност од објектот.

🏠 Направете го Вашиот дом енергетски ефикасен заедно со CLIMAPLUS ETICS системот и висококвалитетните и сертифицирани материјали на THRAKON.

✔️Фасадата е лицето на домот и треба да трае минимум 30 год. Затоа одберете квалитет пред се – АНДА

✔️ THC 404 – лепак за рабицирање зајакнат со влакна

✔️ DEC 428 – завршен акрилен малтер збогатен со силиконски смоли