Доколку градите куќа или комерцијален објект ние како генерални застапници и увозници за голем дел од нашите производи Ви нудиме комплетна поддршка во секој чекор.
-комплетна понуда на материјал и изведба, гипс картонски плочи, профили, спуштени плафони,ламинат, паркет, пвц подови, собни врати, санитарија, електро галантерија, алат, фасадни системи, поликолори, лепаци, молерофарбарски услуги, хидроизолации…
– најдобри цени
– техничка поддршка од стручен тим
– бесплатен транспорт до објект
– гаранција
Покрај малопродажбата, нудиме поволности за инвеститори,изведувачи за големи количини и начин на плаќање.
Следејќи ги светските трендови први во Охрид воведуваме онлајн продавница од овој тип која ќе може да се користи низ цела држава.